Το βιβλίο του “Ένα δράμι δύναμης” παρουσίασε στην Αλεξανδρούπολη ο Γιώργος Τζιτζικάκης

Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Ένα δράμι δύναμης” ο συγγραφέας Γιώργος Τζιτζικάκης. Όπως είπε και ο ίδιος το βιβλίο, παίρνει αφορμή από ένα θέμα που ακόμα και σήμερα είναι taboo, και είναι το trafficking, δηλαδή το εμπόριο ανθρώπων με στόχο την εκπόρνευση.

Ο συγγραφέας περιγράφει αυτόν τον κόσμο της νύχτας μέσα από τα μάτια του Λάμπρου, ενός καλόκαρδου γίγαντα που έχει επίσης μία ενδιαφέρουσα πορεία ζωής και στο φως της ημέρας.

Η ιδιοσυγκρασία του Λάμπρου αποτυπώνεται, όπως είπε ο ίδιος ο συγγραφέας, στο εξώφυλλο του βιβλίου με το προτεταμένο χέρι που θέτει τα όρια. Ο Λάμπρος μπλέκεται στα δίχτυα της νύχτας χωρίς να το καταλάβει, δουλεύει σκληρά και γίνεται καλό “χέρι” για τ’ αφεντικά του, μεταφέρει γυναίκες ωσάν εμπορεύματα, όμως παρά το γεγονός ότι καταφέρνει να ξεμπλέξει, επιστρέφει εκουσίως στο βούρκο εξαιτίας του ότι είχε συνδεθεί με τρεις από αυτές και ενδιαφερόταν για την εξέλιξή του.

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στις σελίδες του βιβλίου που διανέμεται από τον εκδοτικό οίκο Ωκεανίδα. Η παρουσίαση στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Φωτεινή Σκαρλακίδου.

Τον συγγραφέα αλλά και το βιβλίο προλόγισε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και φανατική θαυμάστρια του, Όλγα Βρετοπούλου.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το αμέσως προηγούμενο βιβλίο του Γιώργου Τζιτζικάκη με τίτλο “τ’ Αηδονιού το δάκρυ” είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δείτε τι είπε για το βιβλίο του ο Συγγραφέας