Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για το ‘Έτος Τουρισμού 2017″

Από την Π.Ε. Έβρου ξεκίνησαν οι συναντήσεις για την υλοποιηση του τουριστικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα για την επερχόμενη χρονιά, που είναι αφιερωμένη στον Τουρισμό.

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς έγινε σήμερα σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορεών που ασχολούνται με τον Τουρισμο. Το παρόν στη σύσκεψη έδωσε και ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού της ΠΑΜ-Θ Μιχάλης Αμοιρίδης.  Αυτή η συνάντηση ήταν η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν, καθώς όπως ο δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς ” […] Έγινε μια ζύμωση απόψεων, ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες θα αποτυπωθούν και γραπτώς, προκειμένου σε επόμενη συνάντηση, να συγκεκριμενοποιήσουμε τις δράσεις και τους άξονες που θα ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε το 2017 να δώσουμε μια νέα προοπτική στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα”

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε ήδη μία εντυπωσιακή παρουσία-παρουσίαση στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM στο Παρίσι (όπως είχαμε γράψει εδώ )

Εν τω μεταξύ, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γιώργος Παυλίδης, με αφορμη την 27η Σεπτεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, είχε δηλώσει: “Το όραμά μας, να γίνει η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσα στην επόμενη πενταετία Τουριστικός Προορισμός Αριστείας θα επιτευχθεί και είναι σημαντικό να φροντίσουμε να είναι προσβάσιμη για όλους”