Ο Δημήτρης Σταμάτης στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της περιοδείας της ΝΔ στην περιφέρεια

Έναν παλιό τους γνώριμο είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν οι εκπρόσωποι των αρχών της Κομοτηνής και αυτος δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σταμάτη. Ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν ένας εκ των τριών βουλευτών που βρέθηκαν στο Νομό Ροδόπης στο πλαίσιο των εξορμήσεων που κάνει η Νέα Δημοκρατία στη βόρεια Ελλάδα με αφορμή την 81η ΔΕΘ.

Οι άλλοι δύο βουλευτές του κλιμακίου ήταν οι Μ. Σαλμάς και Κ. Κοντογεωργος και όλοι μαζί είχαν επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος μέσω της ΝΟΔΕ, ενώ επισκέφθηκαν και τη ΒΙΠΕ. Από κει ο κος Σταμάτης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στη μείωση της φορολογίας και την πάταξη της γραφειοκρατίας προκειμένου να επιτευχθεί ανάπτυξη.

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο κος Σταμάτης είναι παλιός γνώριμος της περιοχής λόγω της θητείας του στη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Επιπλέον, έχει οριστεί από τη Νέα Δημοκρατία ως κοινοβουλευτικός υπεύθυνος των Νομων Ξάνθης και Ροδόπης καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εκπροσωπείται από βουλευτές σ’ αυτές τις περιοχές.

Πάντως το ενδιαφέρον του κου Σταμάτη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης -σε όλα τα επίπεδα-  είναι από χρόνια δεδηλωμένο, όπως επίσης και οι στενές του σχέσεις με ορισμένα τοπικά στελέχη του κόμματος, τα οποία τιμά με τη φιλία του είτε κατέχουν επιτελικές θέσεις, είτε όχι.