Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου: “Η Αξιολόγηση δεν βγαίνει”

Κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης συλλήβδην στρέφει τα πυρά της για άλλη μια φορά η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τη Δράμα, Χαρά Κεφαλίδου. Σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο liberal.gr, και με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην 81η ΔΕΘ, η κα Κεφαλίδου υποστηρίζει ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να περάσει την επικείμενη αξιολόγηση, δηλώνοντας τα εξής:

“[…] Ετοίμαζε το κουστούμι του για τη φιέστα της ΔΕΘ όταν έφτασαν τα μαύρα μαντάτα για την αξιολόγηση ― ότι δεν περνάμε, δηλαδή. Και ότι για τα «εύκολα» 2,8 δις θα του ‘βγαζαν πάλι την ψυχή. Γιατί να μην κάνουν κουμάντο ο κ. Φίλης κι ο κ. Παππάς στο Γιούρογκρουπ; Θα περνούσαν νύχτα μια κατάλληλη τροπολογιούλα και δεν θα υπήρχε περίπτωση να μείνει ποτέ στην ίδια τάξη. Ακόμη κι αν δεν πατούσε στην αξιολόγηση, πάλι θα περνούσε με άριστα. Αλλά τι τα θες, αυτός πάντα το έλεγε: αυτή η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει.

Άντε τώρα να τρέχει πάλι να προλάβει να τα μπαλώσει τσατρα–πάτρα ― ως συνήθως δηλαδή. Να ψήσει τους κουτόφραγκους ότι θα ψευτοεφαρμόσει τις ψευτοϋποσχέσεις για τα ψευτοπροαπαιτούμενα. Να τους τρολάρει λίγο ακόμη, να μαγειρέψουμε λίγο τους κωδικούς, να κλαφτεί λίγο στη Μέρκελ και στον Ολάντ… Πού θα πάει, θα βαρεθούν την κλάψα του και θα την κλείσουν κι αυτή την ―ο θεός να την κάνει― αξιολόγηση. Μετά βλέπουμε…[…]”